Tags

, ,

Çizgi film oyunları, en keyifli araba oyunları, boyama oyunları, balon patlatma oyunlari.cc sitesinde. Erkek ve kızlar için ayrı renk tasarımlarına sahip oyunlari.cc sitesinde çocuklar saatlerce bıkmadan eğlenceli vakit geçiriyor.

01

Oyunlari.cc sitesinde zombi oyunu da oynayabilirsiniz. Sitedeki bir diğer popüler kategori ise boyama oyunları. Boyama oyunları ile çocukların zekaları gelişiyor, resim sanatına ve renklere ilgileri artıyor. Bu kategori özellikle ufak yaştaki oyuncular için çok iyi. Boyama oyunları kategorisindeki Mickey Mouse Resim Yapma oyununda sevimli karakteri tahtanın üzerine çizmek için çabalayacaksınız. Resim yapmak için 3 farklı uca sahip tahta oyucuyu kullanacaksınız. Bu uçları en iyi biçimde kullanmak ve şekli doğru çizmek biraz zorlu bir iş olacak. Oyun yüklendikten sonra karşınıza gelecek ekranın sağ alt kısmında play tuşu yer alıyor. Bu tuşa basarak oyuna başlayabilirsiniz. Tahtanın üzerine Mickey Mouse’un resmini yapmak ve onu en iyi biçimde çizmek için fare yardımı alacaksınız. Ayı Boyama oyununda ise sağ tarafta yer alan renk çizelgesindeki renklerden dilediğinizi seçin ve ayının boyamak istediğiniz alanına tıklayın. Resmin her yanını boyadıktan sonra ortaya çıkardığınız sevimli ayıyı kontrol edin. Beğenmediğiniz bölümlerin rengini değiştirebilir ve yeniden boyayabilirsiniz. Oyunda ayıyı renklendirirken renk uyumuna dikkat etmelisiniz.

Dini oyunlar, Barbie Saç Bakımı, Olimpik Basket, giydirme oyunları ve daha pek eğlenceli oyun oyunlari.cc adresinde sizleri bekliyor.