Tags

, , ,

En keyifli defans oyunları, balon patlatma, dekorasyon oyunları, oyunlari.cc sitesinde. Erkek ve kızlar için ayrı renk tasarımlarına sahip oyunlari.cc sitesinde çocuklar saatlerce bıkmadan eğlenceli vakit geçiriyor.

30

Oyunlari.cc sitesinde işletme oyunları, kız oyunları ya da zombi oyunu da oynayabilirsiniz. Kızlar arasında popüler olan bir oyun kategorisi de Barbie oyunları. Barbie Saç Bakımı oyununda oyunu açtıktan sonra continue tuşuna basıyor ve önümüze çıkan ekranda play butonuna tıklayarak oyunu başlatıyoruz. Öncelikle güzel kız Barbie’nin saçlarını yıkıyoruz. Saçını yıkayıp temizledikten sonra çeşitli malzemeler kullanarak Barbie’nin saç bakımını yapabiliriz. Daha sonra Barbie’nin saçlarını istediğimiz şekilde kesebiliriz. Oyundaki malzemeleri kullanarak Barbie’nin saçına istediğimiz şekli vermemiz mümkün. Barbie’ye yeni bir saç stili kazandırmak bizim yaratıcılığımıza ve zevkimize kalıyor. Kaykaycı Barbie Giydirme oyununda ise Barbie bu kez her zamankinden farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kaykaycı olmak isteyen Barbie’ye yardım etmeliyiz. Sokak modasına uygun yeni bir stil kazandıracağımız Barbie sonunda tam bir kaykaycı gibi görünecek. Kaykaycı Barbie’yi kendi zevkimize göre giydirebilir, alışıldık Barbie stilinden çok farklı bu yeni Barbie ile dilediğimiz gibi oynayabiliriz. Kızların en sevdiği bebek arkadaşı olan Barbie karakteri bu kez bilgisayar oyunlarında. Barbie ile çocuklar keyifli zaman geçirecek.

Barbie oyunlarının yanı sıra, futbol oyunları, makyaj oyunları, nişan oyunları, pasta oyunları, Mutlu Bahçıvan, giydirme oyunları ve daha pek çok eğlenceli oyun oyunlari.cc adresinde sizleri bekliyor.